Vitelli Coffee steunt Alpe d'HuZes!

 

 

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. 

 

Vitelli Coffee mogen we een familiebedrijf noemen. Als een deel van de familie meedoet en zich inzet voor Stichting Alpe d'HuZes moeten we ook als bedrijf natuurlijk aandacht geven voor dit geweldige initiatief. Natuurlijk doen wij dit in de vorm van koffie, hier zijn we immers goed in!

We hebben een unieke melange samengesteld bestaande uit koffiebonen uit de hooglanden van Brazilië, Colombia, Vietnam en Uganda. Deze medium gebrande koffie heeft een volle smaak en wordt vers gebrand!

Van elk verkochte zak koffie gaat er €6,- naar de stichting Alpe d'HuZes

€6,- naar KWF!

Opgeven is geen optie koffiebonen 1 Kg

€ 20,99 € 18,95
€6,- naar KWF!

Opgeven is geen optie koffiebonen 1 Kg

€ 20,99 € 18,95

Opgeven is geen optie koffie is een mooie melange bestaande uit koffiebonen uit de hooglanden van Brazilië, Colombia, Vietnam en Uganda. Deze medium gebrande koffie heeft een volle smaak en is geschikt voor alle zetmethodes. Met de aankoop van dit product gaat €6,- naar KWF.

 

Lees hier meer: Alpe d'HuZes

Uitverkocht

Doosje opgeven is geen optie koffiebonen 8 Kg

€ 167,92 € 151,60
Uitverkocht

Doosje opgeven is geen optie koffiebonen 8 Kg

€ 167,92 € 151,60

Doos koffie met 8 zakken koffiebonen van 1 Kg.

 

Opgeven is geen optie koffie is een mooie melange bestaande uit koffiebonen uit de hooglanden van Brazilië, Colombia, Vietnam en Uganda. Deze medium gebrande koffie heeft een volle smaak en is geschikt voor alle zetmethodes. Met de aankoop van dit product gaat €48,- naar KWF.

 

Lees hier meer: Alpe d'HuZes

Maak kennis met de Alpe d'HuZes deelnemers uit de

Vitelli Coffee familie