Koffie op de zaak? Kies voor kwaliteit!


Waarom Vitelli Coffee?

 

- Alleen de beste JURA machines die werken met verse bonen en melk

- Scherpe korting op de aanschaf machine

- Storingen en onderhoud is gedekt met een service overeenkomst

- Scherpe korting op de koffiebonen afname

 


JURA We8

De WE8 is een zeer goede keuze als je kiest voor een grote diversiteit aan koffiespecialiteiten en als je schoonheid op prijs stelt. De volautomaat heeft in totaal maar liefst 16 verschillende voorgeprogrammeerde koffiespecialiteiten. Met één druk op de knop zet je allerlei specialiteiten: van een espresso of een koffie tot aan een latte macchiato of een flat white. Met de JURA WE8 zet je met gemak 30 kopjes koffie zonder bij te vullen. Het waterreservoir heeft een inhoud van 3 liter en het bonenreservoir 500 gram. Dit maakt de volautomaat koffiemachine zeer geschikt voor zowel zakelijk gebruik als voor de veeleisende thuisgebruiker. 

Het Pulse Extraction Proces zorgt voor een optimale extractietijd bij korte koffiespecialiteiten voor een heerlijke espresso of ristretto. De machine voegt het hete water bij korte koffiespecialiteiten met regelmatige pulsen en snelle invallen toe, zodat het door het koffiepoeder wordt geperst en de heerlijke aroma’s goed naar voren komen. De Professional Aroma Grinder maalt de koffiebonen vers, snel en met volledig behoud van het aroma. 

JURA We6

De JURA WE6 volautomaat is geschikt voor zowel zakelijk gebruik op kantoor als voor de veeleisende thuisgebruiker. Met een waterreservoir van 3 liter en een bonenreservoir van 500 gram, zet de JURA WE6 met gemak 30 kopjes koffie zonder bij te vullen.

Met de WE6 Piano Black kun je in totaal 8 koffiespecialiteiten zetten: van ristretto en espresso tot aan een café crème. De innovatieve technologieën waarover de volautomaat beschikt zorgt voor een ware revolutie op het gebied van koffiegenot. De moderne 2,8″ kleurendisplay maakt de machine eenvoudig te bedienen voor elke gebruiker. 

Melkkoeler optioneel.

 


JURA X10

De JURA X10 biedt een breed scala aan koffievariaties en een frisse ervaring. Met in totaal 36 verschillende koffiespecialiteiten, waaronder negen koude extracties, is er voor ieder wat wils. Deze volautomatische koude extractiemethode geeft de X10 een uniek voordeel, en is één van de redenen waarom deze machine tot de top van het professionele segment behoort.

JURA X6

De JURA X6 Dark Inox: voor solide professional gebruik en perfect voor zwarte koffie en thee.

De volautomaat koffiemachine is perfect voor zakelijk gebruik en organisaties die de voorkeur geven aan zwarte koffiespecialiteiten. De X6 heeft in totaal 12 voorgeprogrammeerde koffiespecialiteiten die je met één druk op de knop in het kopje laat stromen. De koffiemachine onderscheidt zich met zijn zwarte koffiespecialiteiten als een kan koffie en de bereiding van heet water op verschillende temperatuurniveaus. 

Het waterreservoir van de JURA X6 heeft een inhoud van 5 liter en een bonenreservoir van 500 gram. De machine kan met gemak tot 80 koppen koffie serveren zonder bijgevuld te hoeven worden. Dit maakt de koffiemachine perfect voor middelgrote organisaties. Dankzij de plug-and-play is de machine geschikt voor vaste koffievoorzieningen en flexibele oplossingen. De geïntegreerde blokkeerfunctie voorkomt verkeerde handelingen bij bijvoorbeeld de reinigingsprogramma’s. Ook kan het bonen- en waterreservoir worden afgesloten tegen invloeden van buitenaf.

Melkkoeler optioneel.

 


JURA GIGA X3

De volautomaat koffiemachine is perfect voor middelgrote tot grote organisaties die ongeveer 150 koppen koffie per dag zetten. De GIGA X3 staat voor kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid. Dit gepaard met de Zwitserse innovatiekracht en de professionaliteit tot in de kleinste details, maakt het een op en top hightech-volautomaat. 

De krachtige keramische schijfmolen levert jarenlang een precieze, constante en gelijkmatige maalgraad. De topinnovatie Automatic Grinder Adjustment (A.G.A.) zorgt voor een elektronisch bestuurde, automatische afstelling van de schijfmolen. Het pulserend extractieproces (P.E.P.) optimaliseert de extractietijd voor korte koffiespecialiteiten. De CLARIS Pro Smart in combinatie met het Intelligent Water System (I.W.S.) levert perfecte waterkwaliteit voor een pure smaak. Tevens is de GIGA X3 in bezit van een speed-functie die onder andere een krachtige espresso aanlengt met water voor de basis van een heerlijke lungo.

Eventueel ook leverbaar in de variant welke op het vaste waternet kan worden aangesloten, de GIGA X3c

Melkkoeler optioneel.

 


Interesse of meer informatie?

 
* Genoemde bedragen zijn exclusief BTW en gelden bij een looptijd van 3 jaar