Onderhoud 

Voor het onderhoud van de espressomachine sluiten we graag een overeenkomst met je af. De inhoud hangt af van het aantal groepen, de leeftijd van de machine en het aantal onderhoudsbeurten dat je per jaar wilt laten uitvoeren. Met een onderhoudscontract vergroot je de bedrijfszekerheid van je espressomachine. Neem gerust contact met ons op zodat we je verder kunnen informeren en adviseren.

Storing?

Wij begrijpen hoe belangrijk koffie in de horeca is. Bij een storing streven wij er naar de espressomachine binnen zeer korte termijn weer operationeel te krijgen. Heb je een onderhoudscontract afgesloten, dan blijven de kosten van reparaties beperkt tot voorrijkosten en de te vervangen onderdelen; we brengen geen arbeidstijd in rekening! Mocht de reparatie op locatie niet mogelijk zijn of moet er een specifiek onderdeel besteld worden dan kunnen we bij klanten met een onderhoudscontract tijdelijk een leenmachine of bonenmaler plaatsen.

Bel bij storingen: 

0229 - 313 026

 

Wij werken aan de volgende merken:

Ascaso, Bezzera, BFC, Casadio, Dalla Corte, ECM, Elektra, Expobar, Faema, Futurmat, Fiorenzato, Gaggia, Isomac, Izzo, Kees van der Westen, La Cimbali, La Marzocco, La Nuova Era, La Pavoni, Monroc, Nuova Simonelli, Rancilio, Rocket, SAB, Sanremo, Vibiemme, Wega.

Staat jouw merk er niet tussen? Neem contact op!

Wij ondersteunen de gehele koffie categorie in de horeca

Naast onderhoud en reparatie kunnen we nog meer voor je betekenen, namelijk:

  • Het leveren van een espressomachine, bonenmaler(s) en accessoires
  • Het leveren van onze verse kwaliteitskoffie 
  • Het trainen van het personeel
  • Het onderhouden van de apparatuur op locatie
  • Het instellen en afstellen van de apparatuur

 

Wil je een keer vrijblijvend praten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf of onderhoud plannen?