Espressomachines professioneel


In combinatie met een onderhoudscontract, complete set en/of bonen afname kunnen wij een scherpe offerte samenstellen, 

Rocket Boxer Evo

€ 6.655,00

Rocket Boxer Evo

€ 6.655,00

De Rocket Boxer Evo is een krachtige compacte espressomachine die ook zonder moeite piekmomenten aankan in een drukke koffiespits.

Deze compacte krachtpatser voldoet aan de specificaties die nodig zijn om een espressokoffie te zetten zonder compromis.

Uitgerust met geïsoleerde stoompijpen en shot timers! Verkrijgbaar in zowel high cup (bijvoorbeeld “to go”) als espressokop versie en met 1, 2 of 3 groepen.

Afmetingen:
2-groeps: breedte 63 x diepte 49 x hoogte 47,1 cm 
3-groeps: breedte 85 x diepte 49 x hoogte 47,1 cm 

 

2-groeps: €5500,- ex. BTW 

3-groeps: €6500,- ex. BTW

Rocket RE-A Timer

€ 8.772,50

Rocket RE-A Timer

€ 8.772,50

De Rocket RE A Timer espressomachine is handgemaakt van de allerbeste materialen. De espressomachine wordt digitaal ingesteld voor een optimale instelling voor alle koffievariaties. Kenmerkend is zijn E61 koffie zetgroep.

Temperatuurstabiliteit is één van de belangrijkste factoren bij het zetten van een perfecte espresso of lungo. De RE A Timer is ontworpen met een superieure thermosifon systeem voor optimale temperatuurstabiliteit en prestaties.

Dit betekent dat de zetgroep via een aparte circulatie, de zogenaamde thermosifon, door het hete water uit de boiler wordt verwarmd met als resultaat dat het water altijd ongeveer 92/93 °C is.

De Rocket RE A Timer espressomachine heeft een ijzersterke RVS behuizing en is leverbaar met 2 of 3 groepen. Uitgerust met geïsoleerde stoompijpen en shot timers!

2-groeps: breedte 76 x diepte 58,5 x hoogte 49,1 cm 
3-groeps: breedte 98 x diepte 58,5 x hoogte 49,1 cm 

 

2-groeps: €7250,- ex. BTW

3-groeps: €9500,- ex. BTW

De Sanremo Zoe competition koffiemachine is een zeer stabiele uitvoering. Deze, in een 1, 2 en 3-groeps verkrijgbare, machine is een verhoogde versie voor take away met Shot Timer, barista LED light en pre-infusies. Dankzij de Auto Steam (optioneel) is een constante kwaliteit melkschuim gegarandeerd. Daarnaast is de Zoe competition gemakkelijk schoon te maken met behulp van het volautomatisch intern reinigingsprogramma.

€ 6258,- ex. BTW

 

Deze espressomachine van het Engelse merk Fracino kan aangesloten worden op elektriciteit en op gas. Daardoor is deze uitermate geschikt om te gebruiken op locatie, in een foodtruck of mobiele koffiewagen (piaggio). De bijbehorende mobiele set van accu, omvormer en flowjet zijn apart bij de machine te verkrijgen.

 

Afmetingen:

H 48 x B 58 x D 50 cm

 

€4395,- ex. BTW