Espressomachines professioneel

In combinatie met een onderhoudscontract en/of bonen afname kunnen wij een scherpe offerte samenstellen, 

De Onyx 3 groeps is uitermate geschikt om grote volumes te leveren!

De Expobar Onyx is een eerste klas espressomachine waarbij jarenlange ervaring, in het bouwen van espressomachines, gecombineerd wordt met de creatieve oplossingen en waarbij de laatste innovatieve technologieën worden toegepast. Hierdoor kun je erop rekenen dat deze machine precies doet waarvoor hij gemaakt is, en dat is een perfect gezette espresso maken, voor u en uw gasten. Elke dag, jaar na jaar.

€ 3040,- ex. BTW

Dit Spaanse espressomachine merk staat bekend om zijn ongeëvenaarde prijs/kwaliteitverhouding. De machines hebben een strakke, professionele uitstraling.

Het nieuwste model heet Onyx en is een doorontwikkeling van het meest verkochte model van Expobar de G-10. De Onyx is een professionele espressomachine die de hele dag lang hard kan werken en er bovendien super goed uitziet. De machine heeft 2 groepen, een elektronisch schakelbord om de koffiedoseringen volumetrisch te regelen, automatische watervulling en een 11,5 l. koperen ketel. De machine is uitgerust met twee stoompijpjes.

€ 2625,- ex. BTW

De perfecte machine wanneer ruimte een belangrijke rol speelt!

Het Spaanse professionele espressomachine merk Expobar staat bekend om zijn ongeëvenaarde prijs/kwaliteitverhouding. De machines hebben een strakke, professionele uitstraling. Het nieuwste model heet Onyx en is een doorontwikkeling van het meest verkochte model van Expobar de G-10. Deze compact variant van de Onyx is een professionele espressomachine die de hele dag lang hard kan werken en er bovendien super goed uitziet.

€ 2215,- ex. BTW

De Expobar G-10 is een uiterst betrouwbare espresso machine en de beste keuze voor iedere horecazaak. Als 230 volt of 380 volt leverbaar, heeft deze koffiemachine altijd voldoende capaciteit. 

€ 2420,- ex. BTW

Rocket Boxer

€ 4.658,50

Rocket Boxer

€ 4.658,50

De Rocket Boxer is handgemaakt in Milaan. Zo ziet een echte espressomachine er uit! Met deze compacte espressomachine zet je een heerlijke espresso zonder in te leveren op het design van de machine. Preïnfusie en optimale temperatuurbeheersing. De bijbehorende koffiemolen, on demand, is een precisiewerktuig. Eén of twee koppen, altijd vers, snel en nauwkeurig.

€ 3850,- ex. BTW

De Sanremo Zoe competition koffiemachine is een zeer stabiele uitvoering. Deze, in een 1, 2 en 3-groeps verkrijgbare, machine is een verhoogde versie voor take away met Shot Timer, barista LED light en pre-infusies. Dankzij de Auto Steam optie is een constante kwaliteit melkschuim gegarandeerd. Daarnaast is de Zoe competition gemakkelijk schoon te maken met behulp van het volautomatisch intern reinigingsprogramma.

€ 5023,- ex. BTW

 

De La Marzocco Linea classic is misschien wel een van de meest klassieke espressomachine die je maar kunt wensen. De Linea van La Marzocco is sinds zijn introductie – ruim 20 jaar geleden! -  uitgegroeid tot dé standaard waarmee iedere professionele machine wordt vergeleken. Deze ‘benchmark’ machine blijkt nog steeds onverslaanbaar in gebruik situaties waar grote volumes en consistent hoge kwaliteit worden verlangd.

 

€9725,- ex. BTW