Espressomachines professioneel


In combinatie met een onderhoudscontract, complete set en/of bonen afname kunnen wij een scherpe offerte samenstellen, 

Expobar (Crem) EX3

€ 3.932,50

Expobar (Crem) EX3

€ 3.932,50

Onlangs is op de HOST in Milaan de eerste koffiemachine van de nieuwe lijn gepresenteerd: De espressomachine Crem EX3. Met deze machine haal je een echt design-item in huis. Door zijn slimme en strakke ontwerp is de EX3 zelfs meteen in de prijzen gevallen. Het heeft de prestigieuze IF design award 2020 gewonnen!

Plus punten: Temperatuur, shottimer en warmhoudende plaat

Een producteigenschap waar wij blij van worden is bijvoorbeeld de mogelijkheid om de temperatuur digitaal in te stellen. Daarnaast heeft elke groep zijn eigen display die ook functioneert als shot timer. Een andere mooie vernieuwing is de volledig vlakke koppenwarmer bovenop de machine. De bovenkant kan dus volledig benut worden voor het warmhouden van het porselein.

€ 3250,00 excl. BTW

De Onyx 3 groeps is uitermate geschikt om grote volumes te leveren!

De Expobar Onyx is een eerste klas espressomachine waarbij jarenlange ervaring, in het bouwen van espressomachines, gecombineerd wordt met de creatieve oplossingen en waarbij de laatste innovatieve technologieën worden toegepast. Hierdoor kun je erop rekenen dat deze machine precies doet waarvoor hij gemaakt is, en dat is een perfect gezette espresso maken, voor u en uw gasten. Elke dag, jaar na jaar.

3995,- ex. BTW

Dit Spaanse espressomachine merk staat bekend om zijn ongeëvenaarde prijs/kwaliteitverhouding. De machines hebben een strakke, professionele uitstraling.

Het nieuwste model heet Onyx en is een doorontwikkeling van het meest verkochte model van Expobar de G-10. De Onyx is een professionele espressomachine die de hele dag lang hard kan werken en er bovendien super goed uitziet. De machine heeft 2 groepen, een elektronisch schakelbord om de koffiedoseringen volumetrisch te regelen, automatische watervulling en een 11,5 l. koperen ketel. De machine is uitgerust met twee stoompijpjes.

€ 3275,- ex. BTW

De perfecte machine wanneer ruimte een belangrijke rol speelt!

Het Spaanse professionele espressomachine merk Expobar staat bekend om zijn ongeëvenaarde prijs/kwaliteitverhouding. De machines hebben een strakke, professionele uitstraling. Het nieuwste model heet Onyx en is een doorontwikkeling van het meest verkochte model van Expobar de G-10. Deze compact variant van de Onyx is een professionele espressomachine die de hele dag lang hard kan werken en er bovendien super goed uitziet.

2800,- ex. BTW

De Expobar G-10 is een uiterst betrouwbare espresso machine en de beste keuze voor iedere horecazaak. Als 230 volt of 380 volt leverbaar, heeft deze koffiemachine altijd voldoende capaciteit. 

 

Afmetingen:

B 68 cm x H 53 cm x D 60 cm

 

2995,- ex. BTW

Deze professionele koffiemachine is de compacte versie van de G-10 serie. Met verhoogde uitloop, zodat hij speciaal geschikt is voor 'take away' bekers. Met 1 stoompijp en 1 heetwater uitloop. In wit of rvs uitvoering.

 

Afmetingen:

B 46 x H 53x D 58 cm

 

2675,- ex. BTW

Deze espressomachine van het Engelse merk Fracino kan aangesloten worden op elektriciteit en op gas. Daardoor is deze uitermate geschikt om te gebruiken op locatie, in een foodtruck of mobiele koffiewagen. De bijbehorende mobiele set van accu, omvormer en flowjet zijn apart bij de machine te verkrijgen.

 

Afmetingen:

H 48 x B 58 x D 50 cm

 

€4395,- ex. BTW

De Sanremo Zoe competition koffiemachine is een zeer stabiele uitvoering. Deze, in een 1, 2 en 3-groeps verkrijgbare, machine is een verhoogde versie voor take away met Shot Timer, barista LED light en pre-infusies. Dankzij de Auto Steam (optioneel) is een constante kwaliteit melkschuim gegarandeerd. Daarnaast is de Zoe competition gemakkelijk schoon te maken met behulp van het volautomatisch intern reinigingsprogramma.

€ 6258,- ex. BTW

 

De La Marzocco Linea classic is misschien wel een van de meest klassieke espressomachine die je maar kunt wensen. De Linea van La Marzocco is sinds zijn introductie – ruim 20 jaar geleden! -  uitgegroeid tot dé standaard waarmee iedere professionele machine wordt vergeleken. Deze ‘benchmark’ machine blijkt nog steeds onverslaanbaar in gebruik situaties waar grote volumes en consistent hoge kwaliteit worden verlangd.

 

€10475,- ex. BTW